Revolut kort

revolut-debit
Vilkår og betingelser gælder. Partnertilbud.
Igennem Revolut's sikre hjemmeside
0 kr.

Månedligt kortgebyr

42 kr.

Engangsgebyr inkl. fragt

0 %

Vekslingsgebyr

0 %

Optankningsgebyr

Dette kort er bedst til

Kortet fra Revolut er helt klart for dem, der handler meget online og specielt i udlandet.
5/5

Revolut Anmeldelse 2021

Revolut er en digital bank, der startede i 2015 med at give god valutakurser og lave vekselgebyrer. I dag er de blevet en stor bank.

Det er faktisk den hurtigst voksende bank med de fleste features. Det er det perfekte valg for dem, der rejser meget eller handler meget online. Det vigtige er dog, at Revolut ikke helt kan erstatte en dansk bankkonto. Man kan nemlig ikke bruge dem som NemKonto.

Revolut har banklicens i Litauen, og de har rykket en del af deres kunder over til denne banklicens efter Brexit. Tidligere havde de EU-kunder under deres engelske banklicens.

Revolut fordele og ulemper

Fordele

  • Mulighed for at tanke op i forskellige valutaer
  • Mulighed for at holde mange valutaer
  • Flere og flere features i app’en
  • Premium medlemskab med brugbare fordele

Ulemper

  • Ingen mulighed for at have NemKonto
  • Konceptet kan virke forvirrende i første omgang (med optankning)
  • Har til tider dårlig kundeservice

Revolut gebyrer

Kontoåbningsgebyr

Det koster ikke noget at oprette en konto, og der er ingen månedlige gebyrer forbundet med det.

Kortgebyr

Hvis du er gratis medlem, så koster det 42 kr. at få tilsendt kortet. Ellers er kortet gratis. Bliver du Premium medlem, får du fragten gratis.

Hævegebyr

Du kan hæve hvad der svarer til €200 (1500 kr.) om måneden. Hvis du eksempelvis er på ferie i Thailand, så tæller man i værdien af valutaen.

Overførselsgebyr

Det er gratis at sende penge til en anden Revolut bruger – ligesom på MobilePay. Tidligere var det også gratis at lave bankoverførsler. I dag er det begrænset til én international overførsel om måneden med et gratis medlemskab.

Vekselgebyrer

Noget af det bedste ved Revolut er deres valutakurser og vekselgebyrer. Det er på dette punkt, du kan spare en del penge i længden. Når du handler med Revolut kortet, bliver der automatisk vekslet til den reelle kurs uden gebyrer.

Du kan også veksle manuelt, og her er begrænsningen på €1000 (7500 kr.) om måneden. Herefter betales et gebyr på 0,5%. Hvis du sammenligner med din bank, finder du ud af, at du betaler meget mere end 0,5%.

Skal du veksle i weekenderne, er der et gebyr på mellem 0,5% og 2%, afhængig af valutaen.

Optankningsgebyr

Det koster som udgangspunkt ikke noget at tanke op på Revolut, hvis du anvender et dansk kort. Anvender du dog et rigtigt kreditkort (ikke debit), så kan der komme gebyrer på.

Revolut kontoåbning

Revolut lande

Hvis du bor i EEA, Schweiz, Australien eller USA, kan du blive kunde hos Revolut.

Revolut valutaer

Valutakonti

Du har mulighed for at opbevare følgende valutaer i valutakonti: AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, GBP, HKD, HRK, ILS, ISK, JPY, MAD, MXN, NOK, NZD, PLN, QAR, RON, RSD, RUB, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR.

Optankningsvalutaer

Du kan tanke op med følgende valutaer på Revolut: AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, JPY, NOK, PLN, RON, SEK, USD, ZAR. Det er vigtigt, at du anvender et kort i samme valuta.

Revolut kortoversigt

Med Revolut har du mulighed for både at få et Visa-kort og et MasterCard. Hvad du kan få, er desværre tilfældigt. Du kan dog vælge, hvilket kortdesign du vil have. Hvis du ønsker et fancy kort, bliver du selvfølgelig nødt til at købe Premium medlemskab.

Revolut Premium fordele

Der er 2 slags Premium medlemskaber. Det første hedder Premium og koster €7,99 om måneden. Derudover findes der også Metal, som koster €13,99 om måneden.

En af de store forskelle er, at du modtaget er metalkort med Metal. Derudover er der en del ekstra features som adgang til loungen i lufthavnen.

Hop direkte til

Partnerinformation

Vi samarbejder med forskellige udbydere af kreditkort og debitkort til Bitcoin. Når du klikker på disse links, får vi i de fleste tilfælde en kommission. Dette koster ikke dig ekstra, og du hjælper med at støtte denne hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, kan du læse vores annonceringspolitik.